Prijs 2200.00 Euro €
Categorie Catamarans
gepubliceerd datum Oktober 12, 2016
Bekeken 343
Land Belgium

Te koop allround wedstrijdklare Nacra Inter 18. De boot is in goede staat en snel. Afgelopen jaren  steevast een top 3 klassering bij de clubwedstrijden. De boot is voorzien snuffersysteem voor de spie (paars) en wordt geleverd met 2 fokken en grootzeil (dacron). De roertjes en zwaarden hebben afgelopen jaar een onderhoudsbeurt gehad en zijn in zeer goede conditie. De boot heeft niet op zee gevaren.


De boot word inclusief cattrack geleverd met een lange stang waardoor in en uit het water halen geen probleem is. Ook de 2 trapeze harnassen worden  erbij gedaan. Eventueel wetsuits en zwemvesten maar deze zijn in overleg.


De boot ligt in Bruinisse bij Catclub Bru. Een eventuele ligplaats overname is in overleg met de club (indien interesse dan graag contact). De boot is vaarklaar dus proefritje met uitleg geen probleem.Naam: van der Bent


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Dart 18 trailer
   Dart 18 trailer
   Catamarans - Damme - Oktober 12, 2016 Gratis

   Originele Dart 18 trailer met grote en ruime opbergkist van betonplex.Grote wielen met vrijwel nieuwe banden. ( 1500 km ). En reserve wiel.

  • Catamaran
   Catamaran
   Catamarans - Gistel - Oktober 12, 2016 Gratis

   Onderdelen:   Hobie Cat Tiger  bouwjaar 2002 

  • Prindle 18 catamaran
   Prindle 18 catamaran
   Catamarans - Jodoigne - Oktober 12, 2016 Gratis

   Prindle 18 compleet met aanhangwagen. Grootzeil en fok. Jaren mee gezeild op het Leekstermeer, doordat mijn zoon geen tijd meer heeft kan de boot voor een redelijke prijs weg. De boot ligt ook aan het leekstermeer bij Camping Cnossen Leekstermeer.


   
  verkoper:


  van der Bent

  Lokatie: West-Vlaanderen, Oudenburg, Belgium


  Generated in 0.080099105834961 ms