Prijs 1249.00 Euro €
Categorie Racefietsen
gepubliceerd datum Oktober 31, 2016
Bekeken 816
Land Belgium


Zeer solide Massini Richmond Carbon frame (+/1100gr).
Vork: Massini 3D full carbon
Shifters: Shimano 105 11sp
Achterderailleur: Shimano 105 11sp
Voorderailleur: Shimano 10511sp
Remmenset: Shimano BR561
Crankset: Shimano RS501
Cassette: Shimano 105 11sp
Ketting: Shimano 105 11sp
Wielset: Shimano RS010
Zadel: Ges Team X
Stuur, -pen en zadelpen: Deda Zero
Banden: Vittoria Zaffiro
Pedalen: -


Dit is de afmontage met Shimano 105 11sp voor maar € 1249,-, maar je kan deze fiets (en ook nog vele andere fietsen) zelf samenstellen bij Math Salden.


Extra voordelig door afmontage in ons Math Salden Direct Import Center.


Accepteer geen fiets met standaardspecificaties!
Koop een custombuilt racefiets bij Math Salden en geniet alle voordelen van een speciaal voor jou gebouwde racefiets die je maar kan wensen.
Jij bepaalt wat wij voor je bouwen in ons eigen Direct Import Center:
Kies zelf je frame.
Kies je groepset: Duo, compact of evt triple naar wens en ook de maat van de cassette bepaal je zelf.
Kies je eigen wielset.
De rest doen wij voor je in onze winkel en werkplaats.
Extra voordelig door afmontage in ons Math Salden Direct Import Center.


Compleet afgemonteerde fiets excl pedalen
 
Incl. aanmeten, afleveringsbeurt, op maat afstellen en gratis servicebeurt na ca 500 km.
Bij online orders geef je de gewenste specificaties aan in het opmerkingen veld.
Tel op ca 2 a 3 dagen extra voor de montage.


Extra voordelig door afmontage in ons Math Salden Direct Import Center.


De 11 zekerheden van Wielersport Math Salden bv.

1 Zeker van de laagste prijs: Op het moment van aankoop van een fiets wordt een bindende prijsafspraak gemaakt. Daalt de prijs van de fiets voor het moment levering, dan profiteert U mee, stijgt de prijs van de fiets intussen, dan hoeft U niets bij te betalen. Daalt de prijs in de eerste 2 weken na aankoop nog, ook dan heeft U recht op teruggave van het prijsverschil.

2 Zeker van gratis computermeting bij aankoop van een fiets om 100% zeker te zijn van de juiste maatvoering. 3 Zeker van vakkundige montage en instellen juiste maatvoering zonder meerprijs.

4 Zeker van gratis montage van alle accesoires bij aankoop van een fiets.

5 Zeker van ruilen of tegoedbon binnen 14 dagen na aankoop in de winkel, recht op teruggave aankoopbedrag bij aankoop op afstand.

6 Zeker van geen extra verzendkosten igv. ruilen over afstand en gratis nazending indien een product niet voorradig is.

7 Zeker van topkwaliteit. Continue kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat alleen originele kwaliteitsproducten geleverd worden.

8 Zeker van topgarantie. Alle producten worden geleverd met 100% officiële fabrieksgarantie. U betaalt geen servicekosten, administratiekosten of verzendkosten bij een garantie aanvraag.

9 Zeker van mobiliteit. In geval van een garantie aanvraag stellen wij U gratis een leenfiets, frame of wielen ter beschikking.

10 Zeker van gratis montage igv garantie fiets of framebreuk.

11 Zeker van het grootste assortiment en keus. Wielersport Math Salden biedt de grootste collectie topmerken onder een dak.Officiele dealerschappen Math Salden bv:


Officeel Bianchi primestore sinds 1996, nog voordat Bianchi echt naar Nederland kwam kocht Math Salden al, destijds via Cyriel van Laer, nu nog steeds Belgisch importeur van dit fantastische Italiaanse merk uit Treviglio, Bianchi racefietsen. Math Salden heeft de teamfietsen waar destijds Marco Pantani en Jan Ulrich mee reden al verkocht in zijn winkel. Hede ten dage heeft zich dat vertaald in een fantastisch contact met de fa Cycleurope in Enschede. Wij zijn dan ook zeer tevreden met alle garantieafwikkelingen omtrent dit merk. Math Salden Quality Rating 8,9. • Officieel Giant Race Technology center sinds dag 1 (1985). Vanaf dag 1 dat Giant voet aan vaste wal zette in Nederland is Math Salden een van de grootste dealers die het merk in Nederland heeft. Destijds nog contractueel vastgelegd door toenmalig directeur Willy Haagmans die inmiddels elders zijn sporen verdient in de rijwielbranche (zie verderop in deze rubriek). Wielersport Math Salden is het merk Giant altijd trouw gebleven door dik en dun. Zo stond Giant aan de basis van het carbon frame met de Cadex en werden er in Limbricht met de komst van het “Compact Road Principe” in 1 jaar meer dan 600 TCR fietsen verkocht. Math Salden is door dik en dun loyaal aan het merk gebleven, ook in mindere jaren met gefaseerde introductie en “gewaagde designs” stonden er Giants in Limbricht. Momenteel (oktober 2008) staan we aan de vooravond van wederom een fantastische groeiperiode van dit merk, mede door het binnenhalen van de sponsoring van de wielerploeg Rabobank. Qua service en garantie durven wij te stellen dat ze de beste voorwaarden in de branche bieden en ook waarmaken. Math Salden Quality Rating 9,2.

 • Officieel Trek dealer sinds 1990. Alle fietsen waar Lance Armstrong ooit de Tour de France gewonnen werden in Limbricht te koop aangeboden. Ook heeft Math Salden jarenlang via Trek meegesponsord aan het Livestrong project tbv. kankerpatiënten. Met de levenslange garantie op framebreuken onderscheidt dit merk van vele anderen in de branche en kennen wij het een Math Salden Quality Rating toe van 9,0.

 • Officieel Colnago verkooppunt vanaf 1968, zij het met een tussenpoze van een aantal jaren waarin via het “grijze importcircuit*” werd aangekocht, mede door enige strubbelingen omtrent garantie met de toenmalige importeur. Sinds 1998 Colnago Platinum Pilotstore en ambassadeur van alle mooie spullen die uit de handen van de “Godfather” onder de framebouwers komen. Garantiegevallen zijn door de sublieme kwaliteit gelukkig zeer spaarzaam, echter door de oer-italiaanse benadering van garantieafwikkeling blijft de Math Salden Qualtity Rating steken op een 7,4.

 • Officieel Wilier dealer sinds 1999, destijds via de fa Bioracer in België, tegenwoordig via de fa Veltec in Nederland. Fantastisch mooi Italiaans merk met veel historie en zeker de laatste jaren veel protour overwinningen. Math Salden Quality Rating 8,8.

 • Officieel Pinarello dealerschap sinds 1968 via Azzuri oprichter Wim Breukel. Math Salden was een van de eerste Pinarello verkooppunten in Nederland. Helaas is er sinds 2005 een kink in de kabel gekomen met de Nederlandse importeur fa Cardsports en zijn we genoodzaakt uit te wijken naar andere bronnen. Wielersport Math Salden heeft echter een dermate groot Pinarello hart en Pinarello netwerk dat wij garant kunnen staan voor vlotte levering en correcte garantieafwikkeling van dit Italiaanse race merk pur sang uit Treviso. Math Salden Quality Rating 7,2.

 • Officieel Orbea dealer sinds 2006. Levenslang garantie op framebreuken. Een prettige samenwerking vooralsnog, maar te vroeg om er rating op te plakken.

 • Officieel Ridley Pro shop sinds 2003 en erg enthousiast over de manier van werken van deze fabrikant uit Tessenderloo België. Math Salden Quality Rating vooralsnog 8,8.

 • Officieel Look dealer sinds 1986. Trouwe fabrikant met hoogwaardige carbon frametechnology in huis sinds tachtiger jaren. Math Salden Quality Rating 8,4.

 • Officieel Time verdeelpunt sinds 1995. Te weinig omzet om een betrouwbare rating te kunnen bepalen.

 • Officieel DeRosa dealer sinds 1996. Uitmuntende Italiaanse framebouwer qua afwerking en design. Math Salden Quality Rating 7,6.

 • Officieel Cervelo dealer van het eerste uur. Lang voordat er een importeur voor de Benelux werd aangesteld werden deze frames al bij Math Salden verkocht. Wielersport Math Salden heeft derhalve het voorrecht gehad om sinds 2003 ervaring op te doen met deze vooruitstrevende technologische producten. Math Salden Quality Rating 8,6.

 • Direct Import Massini© en Bik-Tech frames. Deze kwaliteitscontrole en garantieafwikkeling hebben wij in eigen hand en zouden dus niet anders kunnen dan hier een MSQR van 10 aan te koppelen. Toch doen wij dat niet mede gezien afwerking, image & design van het product en het blijft natuurlijk een huismerk dat behoorlijk scherp in de markt gezet wordt. Daarom krijgt het een waarde 9,0 toegekend. Math Salden Quality Rating is een gewogen factor van: Kwaliteit, duurzaamheid, stijfheid en rijgedrag van het product Afwerking, image & design van het product Leveringsvoorwaarden en gezamenlijke garantieafwikkeling van betreffende importeur en fabrikant. De MSQ rating wordt weergegeven als cijfer op een schaal van 1 tot 10. Grijze importcircuit: Voorbij gaan aan het aanbod van de Nederlandse importeur en aankopen via een buitenlandse importeur, rechtstreeks bij de fabrikant of via een collega, maar altijd 100% originele A kwaliteit met 100% officiële fabrieksgaranties. Wielersport Math Salden is al meer dan 45 jaar een begrip. Chronologie: de fa. Math Salden in een notendop 1963 Math Salden start zijn bedrijf bij zijn ouderlijke woning aan de bovenstraat in Limbricht 1967 Nieuwbouw winkelpand aan de Provincialeweg te Limbricht 1974 Al gauw was het nieuwe pand te klein en kwam er een stock bovenop te staan 1975 Ton Cremers ontwikkelt eigen revolutionair meetsysteem 1987 Na het overlijden van Ton neemt ex. beroepswielrenner Alain Strouken zijn plaats over en continueert de raceafdeling. 1989 Math Salden goes online met de eerste website van een rijwielspecialist in Nederland 1996 Het domein Salden.nl wordt geboren. Tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar destijds een dure aangelegenheid. 1999 Salden.nl is de eerste in rijwielland die een heus winkelwagentje aan zijn site toevoegt dmv. Shopinsite. Zo is salden.nl de eerste echte online winkel.

2004 Math Salden treedt terug en draagt de scepter over aan zoon Ralph die de naam van zijn vader met trots uitdraagt onder de naam Wielersport Math Salden.
2005 Meteen wordt de specialisatie doorgevoerd en wordt er rigoureus afscheid genomen van de bromfietshandel en later ook nog van spatbordfietsen, waardoor alleen het wielersport segment over blijft hetgeen de specialisatie natuurlijk ten goede komt.
2006 Er volgt een grote verbouwing en in oktober vindt de officiële heropening plaats hieraan gekoppeld de nieuwe huisstijl in adverteren, verzorgd door The Graphic Box en de nieuwe layout van de website.
2008 Het Wielersport Math Salden biketeam is inmiddels uitgegroeid tot 8 fulltime & 8 parttime werknemers die continue voor U klaarstaan.
2009 Wielersport Math Salden stelt zich ten doel om als eerste rijwielzaak in Nederland real time voorraadbeheer online te publiceren.
Wielersport Math Salden© bv
Provincialeweg 21
6141AA Limbricht
T. 046-4587812
F. 046-4529112
M. info@salden.nl
W. www.salden.nl


Autosnelweg A2 afslag Sittard. (Ca. 25 min achter Eindhoven)


Openingstijden
Maandag rustdag
Dinsdag, woensdag & donderdag 9.00-18.00 uur
Vrijdag 9.00-21.00 uur
Zaterdag 9.00-17.00 uur
Het hele jaar doorlopend geopend, behalve op zon en feestdagen. Uitzonderlijke sluiting carnavalsdinsdag. Geen zomerreces, wielersport Math Salden© staat het hele jaar voor U klaar.Naam: Math Salden bv


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Spirit Fixed Gear Bike in 6 kleuren - GRATIS LEVERING !
   Spirit Fixed Gear Bike in 6 kleuren - GRATIS LEVERING !
   Racefietsen - Reninge - Oktober 31, 2016 239.00 Euro €

   VOOR 17:00 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE DAG AL IN HUIS !! GRATIS LEVERING EN 2 JAAR GARANTIE OP DE FIETS Spirit Fixed Gear Bikes 2016 collectie is verkrijgbaar in 6 kleuren Spirit Fixed Gear Bikes 2016 collectie van €289,- naar €239,- De Spirit Fixed G...

  • Jan janssen racefiets - compleet met orginele pomp
   Jan janssen racefiets - compleet met orginele pomp
   Racefietsen - Neufchâteau - Oktober 31, 2016 Gratis

   Jan janssen fiets compleetMet orginele pomp./ stuur moet opnieuw gebonden worden.

  • Focus Culebro 2.0 2014 (aluminium)
   Focus Culebro 2.0 2014 (aluminium)
   Racefietsen - Oudenburg - Oktober 31, 2016 Gratis

   Aangeboden een aluminium racefiets Focus Culebro 2.0 uit 2014. Aluminium Focus Culebro 2.0 2014, werkelijk zo goed als nieuw. Framemaat: 58 (185-194cm)Slechts 1168km mee gefietstNieuwprijs: € 1.149,00 bij aankoop (wordt nu nieuw in de winkel aangebod...


   
  verkoper:


  Math Salden bv

  Lokatie: West-Vlaanderen, Waregem, Belgium


  Generated in 0.061877012252808 ms