Gratis
Ligfiets Optima Rider trike

QR CODE
Ligfietsen
Geplaatst 6 jaren geleden
8 keer bekeken

Gratis
Ligfiets Optima Rider trike

QR CODE
Ligfietsen
Geplaatst 6 jaren geleden
8 keer bekeken

Omschrijving

Nederlands fabrikant, gebruikt (uiteraard), laatste jaren te weinig gebruikt. Verkoop daarom i.v.m. aanschaf ligfiets met hogere zit & trapondersteuning (ik word een dagje ouder...)

Nodig: nieuw stuur (bijna doorgebroken), nieuwe ketting (deels verroest, is wel nieuw in 2015 geplaatst) en schijfremmen hydraulische leiding/olie bijvullen. Prettig om te vervangen: zitting. Alle onderdelen zijn gewoon verkrijgbaar. De zitting kan je ook zelf met foam overknippen en in de hoes plaatsen.

Schijfremmen voor, er zitten nieuwe voorbanden op. Versnellingen: draaiknoppen op einde stuur. 21 versnellingen: naaf voor, derailleur achter. 2014: nieuwe tandwielcassette. Bagagedrager tot 25 kilo. Sterkere veer achter stoel dan de standaard. Fietsvlaghouder.

Exclusief de fietstassen en gps-steun.

Contacteer Michiel (verkoper)

  Ligfiets Optima Rider trike - 1
  Ligfiets Optima Rider trike
  Gratis
  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details

  Michiel
  Michiel
  58775 actieve advertenties
  Niet-geregistreerde gebruiker
  Contact

  Advertentie Locatie

  Antwerpen, Lierre, Belgium

  Blijf veilig!

  Maak nooit een aanbetaling over totdat u een ontmoeting met de verkoper hebt gehad, en indien nodig, een ondertekende koopovereenkomst hebt gezien. Geen enkele serieuze adverteerder vraagt om een aanbetaling voordat u elkaar hebt ontmoet. Het ontvangen van een e-mail met een in gescande ID betekent niet dat u de afzender ook daadwerkelijk hebt geïdentificeerd. U doet dit ter plaatse, wanneer u betaald voor het betreffende onderwerp van de advertentie en de eventuele benodigde koopovereenkomst ondertekent.
  Ligfiets Optima Rider trike Ligfiets Optima Rider trike Ligfiets Optima Rider trike
  Gratis Ligfiets Optima Rider trike door Michiel